Tel. +389 72 226 077
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.

YD-S320/ YD-320D, РАЧНИ МАШИНИ ЗА ТЕРМОЛЕПЕЊЕ

33.000,00 ден44.000,00 ден +18% ддв

Карактеристики:
– се управува рачно, моделот YD-S320D има електричен погон на ножот за мелење на рбетот на книгата, а моделот YD-S320D нема. Моделот YD-S320D има регулатор на температурата на машината, а моделот YD-S320D нема.
– динамичко балансираниот нож за мелење може да мели длабоко во жлебот на рбетот на книгата и тоа се регулира колу длабоко да навлегува ножот во рбетот на книгата. Со тоа се подобрува страничното лепење на книгата и се достига квалитетот на поврзувањето на професионалните печатници.
– машината може да работи стабилно долги години под различни климатски услови
– моторот што го погонува мелничкиот ноже специјално дизајниран ДС мотор, тој е мал но има силно напојување и е многу моќен и издржлив.
– гаранција: 1 година.

 Технички карактеристики:

модел YD- S320 YD- S320D
макс. формат на лепење 320 x 235 мм 320 x 235 мм
макс. дебелина на лепење 0,1- 400 мм 0,1 – 400 мм
дебелина на корицата 400 гр 400 гр
време на заревање 10 мин 10 мин
назабени ножеви за гребење – мелење нема има
мокност 220V/50 Hz/500W 220V/ 50Hz/500W
тежина на машините                32 кг 33 кг
цена во УСД/МКД + 18%ддв 600 УСД/ 33.000 ден  +18%ддв 800 УСД/  44.000 ден +18%ддв

 

YD-

S320, S320D

mk_MKMacedonian

Внесете го вашиот клучен збор