Tel. +389 72 226 077
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.

YD-LMR -1600D Ламинатор на ролни за двострано топло ламинирање на хартија

9.600,00 ден +18% ддв

Карактеристики:
– двострано топло ламинирање
– ламинира до 1600мм ширина,
– предни валци: силиконски, топли, загревани со цевкаст систем за директно греење во валците,
– задни валци: силиконски, ладни
– ножен панел за вклучување на ламинирањето или автоматски – континуирано,
– дигитален дисплеј на сите параметри ЛЦД панел,
– фина регулација на температурата и брзината,
– копче за вракање назад при прескокнување на ламинатот,
– додатна осовина за намотување за ослободување на линијата
– користи и ПЕТ и БОПП фолија на ролни
– гаранција: 1 година

 

Технички карактеристики:

модел YD-LMR 1600D
макс. работна ширина 1600 мм
макс. брзина на ламинирањето 5 м/мин
дијаметар на ваљаците 128 мм
Подигачка висина на ваљакот 23 мм
Напојување 220V, 50 Hz
макс. температура на греење 150 С
моќност 2 х 2500 W
тежина 450 кг
димензии (2090 х 840 х 1520) мм
Цена во УСД + 18%ддв 9.600 УСД + 18%ддв
YD-LMR

1600D

mk_MKMacedonian

Внесете го вашиот клучен збор