Tel. +389 72 226 077
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.

XH-JBB50F/20B, АВТОМАТСКИ МАШИНИ ЗА ТЕРМОЛЕПЕЊЕ СО ГОЛЕМА БРЗИНА

697.779,00 ден +18% ддв

Карактеристики:

  • машините XH-JBB50F/20B се високо продуктивни перфектни автоматски машини за термоповрзување со многу голема брзина на термоповрзување
  • механизмот за стегање на книгите е во В форма со која се осигурува паралелно лепење на две книги истовремено без да се мешат
  • два валци за лепење
  • потполно автоматско стегање на книгата
  • сите главни работни делови се направени од увозни делови
  • автоматско мелење-гребење и лепење на книгите со бигување
  • автоматско сортирање на готовите книги

гаранција: 1 година

Технички карактеристики:

модел XH-JBB50F XH-JBB20B
макс. должина на лепење (445х260)мм за истовремено 2 книги

(370х300)мм за една книга

(650х420)мм
мин. должина на лепење 150х130мм 150х130мм
макс. дебелина на лепење 3-50 мм 3-20 мм
работна брзина 580 книги на час 480 книга/час
време на загревање 25 мин 25 мин
назабени ножеви за гребење-мелење голем кружен и мал голем кружен и мал
моќност 220 V / 50 Hz/ 8.12 KW 220 V / 50 Hz/ 6.87 KW
тежина 850 кг 1.030 кг
димезии (2620х750х1260)мм (3100х750х1260)мм
ЦЕНА во УСД + 18%ddv 12.200 УСД +18%ддв 12.200 УСД + 18%ддв
XH-

JBB50F, JBB20B

mk_MKMacedonian

Внесете го вашиот клучен збор