Тел. +389 72 226 077
0 Items - 0.00ден
0
  • No products in the cart.

SW 560 Автоматски ламинатор на ролни со нов систем на електромагнетно греење

2,528,240.00ден +18% ддв

Compare

Конфигурација

  1. Инстантен –брз електромагнетен грејач кој го скратува времето на загревање на валјакот на 90 секунди со прецизна контрола на температурата од +_1 С
  2. Плочата за полнење со хартија за ламинирање може да се спушти до ниво со подот со што се олеснува ставањето на хартија
  3. Систем за вшмукување на хартијата гарантира стабилно и мазно испраќање на хартијата во ламинаторот на ламинирање
  4. Поголем хромен ваљак кој е опремен со најновата технологија на загревање со помош на електромагнетизам кој што пак обезбедува висок квалитет на ламинирање
  5. Дизајнот на структурата на системот за сепарација го прави работењето и одржување да биде лесно
  6. Нов дизајн и поголем автоматски полнач на хартија со двоен слој на тапкање на хартијата

 

Технички карактеристики:

модел SW-560
макс. ширина на хартијата 560 х 820 мм
мин. ширина на хартијата 210 х 300 мм
макс. брзина на ламинирање 0- 60 м/мин
макс. дебелина на хартијата 105 – 500 гр/м2
температура на ламинирање 80 – 110 С
моќност 20 KW
напојување 3 х 380 V, 50 HZ
тежина 2600 кг
димензии 4600 х 1350 х 1600 мм

 

Enter your keyword