Tel. +389 72 226 077
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.

F- 1600, ЛАМИНАТОРИ НА РОЛНИ ЗА ТОПЛО И ЛАДНО ЛАМИНИРАЊЕ

434.720,00 ден +18% ддв

Карактеристики:
– еднострано и двострано топло ламинирање
– еднострано ладно ламинирање
– ламинира до 1520мм ширина,
– предни валци: силиконски, топли, загревани со цевкаст систем за директно греење во валците,
– задни валци: силиконски, ладни
– ножен панел за вклучување на ламинирањето или автоматски – континуирано,
– дигитален дисплеј на сите параметри ЛЦД панел,
– фина регулација на температурата и брзината,
– копче за вракање назад при прескокнување на ламинатот,
– додатна осовина за намотување за ослободување на линијата
– користи и ПЕТ и БОПП фолија на ролни
– гаранција: 1 година

Технички карактеристики:

модел              FM-1600
макс. шири. на ламинирање 1520 мм      
макс. брзи. на ламинирање 0-5 м/мин
макс. дебел. на ламинирање 25 мм
температура на топло ламинирање 100-140
температура на ладно  ламинирање 40-50
дисплеј LCD
напојување AC 220-240V/50Hz
мокност на моторот 180w
мокност на машината 6000W
внатрешен дијаметар на ролните 1in., 1.5in, 3in.
димензии 2000x800x1400 мм
цена во УСД +18% ддв 7.600 УСД + 18% ддв
mk_MKMacedonian

Внесете го вашиот клучен збор