Tel. +389 72 226 077
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.

BW-F650A, ламинатор на ролни

110.000,00 ден +18% ддв

Овој ламинатор е специјално модифициран ламинатор на ролни за еднострана или двострана ламинација на ДИГИТАЛНА и секаков вид на штама-принт BW-F350A/650A. Овој модел на ламинатор на ролни со две ширини 350 мм и 650 мм, по мои спецификации дадени во фабриката, е специјално направен за да може да ламинира ДИГИТАЛЕН принт, а исто така и секаков вид на друг принт.

 

На овој ламинатор му се направени следниве модификации:
– појак притсок на предите валци
– директно греење на предните валците – HOT ROLLER технологија од кои горниот ваљак е хромен металена долниот ваљак е силиконски
– може да пластифицира еднострано или двострано
– можат кај него да се користат сите видови на фолии на ролни за топло ламинирање со 2.000 м должина бидејки држачите на ролните се издолжени-подолги
– имаат систем за исправување на пластификатот – антивиткачка подвижна шипка со која кога се пластифицира еднострано го исправува пластификатот и не дозволува да се витка
– имат метална рачка со перфоратор за перфорирање на фолијата за полесно кинење-сечење на пластификатот после илез од машината
– имат метална рачка со ножче за сечење на вишокот на фолијата што останува ако форматот на хартијата е помал од ширината на ролната
– имаат 2 вида адаптери за ролни со 1 инчи и 3 инчи внатрешен дијаметар за користење на фолии на ролни со различи внатрешни дијаметри
– имаа сензор напред за детекција на хартијата при влез во машината што штити од неконтролирано замотување на фолијата  околу валците и потоа чистење на валците

– имааат одпозади на излез на машината линиски нож на шини за сечење на двостраната ламинација

Значи овие модифицирани ламинатори ги имаат сите додатоци како големите индустриски машини само што брзината им е помала и немаат хидрауличен притисок на предните валци кој е потребен за ламинирање со големи брзини со кои работат полуавтоматските и автоматските идустриски ламинатори на ролни.

 

 

Технички карактеристики:

ширина: 130-350mm
должина: 110-999mm
дебелина на хартија: 80-400gsm
Брзина: 300 м/час
мах дијаметар на ролната: 210mm
Напојување: 220V / 50Hz

рачно ставање на хартија
двa греени валци
рачно сечење
двострано ламинирање
LCD Дисплеј

подигање на осовината

ножче за перфорирање

Димезии на машината 460х900х1400 мм
нето тежина 60 кг

2.000 УСД +18% ддв

mk_MKMacedonian

Внесете го вашиот клучен збор