Tel. +389 72 226 077
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.

BW-F350A

69.600,00 ден +18% ддв

Овој ламинатор е специјално модифициран ламинатор на ролни за еднострана или двострана ламинација на ДИГИТАЛНА и секаков вид на штама-принт BW-F350A. Овој модел на ламинатор на ролни со ширина 350 мм  е специјално направен за да може да ламинира ДИГИТАЛЕН принт, а исто така и секаков вид на друг принт.

На овој ламинатор му се направени следниве модификации:

– појак притсок на предите валци

– директно греење на предните валците – HOT ROLLER технологија од кои горниот ваљак е хромен металена долниот ваљак е силиконски

– може да пластифицира еднострано или двострано

– можат кај него да се користат сите видови на фолии на ролни за топло ламинирање со 2.000 м должина бидејки држачите на ролните се издолжени-подолги

– имаат систем за исправување на пластификатот – антивиткачка подвижна шипка со која кога се пластифицира еднострано го исправува пластификатот и не дозволува да се витка

– имат метална рачка со перфоратор за перфорирање на фолијата за полесно кинење-сечење на пластификатот после илез од машината

– имат метална рачка со ножче за сечење на вишокот на фолијата што останува ако форматот на хартијата е помал од ширината на ролната

– имаат 2 вида адаптери за ролни со 1 инчи и 3 инчи внатрешен дијаметар за користење на фолии на ролни со различи внатрешни дијаметри

– имаа сензор напред за детекција на хартијата при влез во машината што штити од неконтролирано замотување на фолијата  околу валците и потоа чистење на валците

– имааат одпозади на излез на машината линиски нож на шини за сечење на двостраната ламинација

 

Значи овие модифицирани ламинатори ги имаат сите додатоци како големите индустриски машини само што брзината им е помала и немаат хидрауличен притисок на предните валци кој е потребен за ламинирање со големи брзини со кои работат полуавтоматските и автоматските идустриски ламинатори на ролни.
модел BW-F350 A
мах ширина на ламинирање 350 мм
мах брзина на ламинирање 5 м/мин
мах температура на ламинирање 160 С
начин на ставње на хартијата во машината рачно
начин на сечење на пластификатот рачно
дисплеј LCD
начин на греење на предните валци директно
мах ширина на ролната со надворешен дијаметар 220 мм
мах дебелина на хартија на ламинирање 80 – 400 гр/м2
користење на ролни со внатрешен дијаметар 1, 2 и 3 инчи
начин на ламинирање еднострано/двострано
моќност 1450 W
напојување AC 220 V
тежина 45 kg
димензии 460 h 600 h 510 mm
Цена во УСД + 18%ддв 1.200 УСД + 18%ддв

 

mk_MKMacedonian

Внесете го вашиот клучен збор