Тел. +389 72 226 077
0 Items - 0.00ден
0
  • No products in the cart.

Технички карактеристики:

ширина: 130-350mm
должина: 110-999mm
дебелина на хартија: 80-400gsm
Брзина: 300 м/час
мах дијаметар на ролната: 210mm
Напојување: 220V / 50Hz

автоматско ставање на хартија
двa греени валци
автоматско и рачно сечење
двострано ламинирање
LCD Дисплеј

Антивиткачка шипка
прифатна осовина за ладна ламинација
автоматска запирање

Димезии на машината 460х600х510 мм
нето тежина 55 кг

1.800 УСД +18% ддв

Enter your keyword