Тел. +389 72 226 077
0 Items - 0.00ден
0
  • No products in the cart.

3Д Огледална ПЕТ фолии на ролни за топло ламинирање

14,500.00ден23,750.00ден +18% ддв

Clear
Compare

внатрешен дијаметар: 76 мм (3’)
дебелина: 35 мик
должина: 1.000 м
ширина: 305, 345, 500 мм
модел: БТ-5
Цена: = 47,5 денари/м2 + 18%ддв

ИЗБОР

305мм, 345мм, 500мм

Enter your keyword