Tel. +389 72 226 077
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.

Метални спирали на котур од JBI-Франција за рачни и автоматски машини

2,80 ден4,70 ден +18% ддв

Метални спирали на котур од JBI-Франција за рачни и автоматски машини

Дијаметар мм (инчи)  Чекор Макс. капацитет на поврзување Број на прстени во котур Цена денари/котур  

 

 

 6,4  (1/4″)   3:1  45 страни  92.000  6.400
 8,0 (5/16″)   3:1  65 страни  62.000  6.600
 9,5  (3/8″)   3:1  75 страни  48.000  6.000
 11,1 (7/16″)   3:1  95 страни  33.000  5.600
 12,7 (1/2″)   3:1  105 страни  27.000  5.300
 14,3 (9/16″)   3:1  120 страни  22.000  5.500
 15,9 (5/8″)   2:1  135 страни  11.000  4.300
 19,0 (3/4″)   2:1  160 страни  8.300  3.900
 22,2 (7/8″)   2:1  190 страни  6.000  3.500
 25,4 (1″)   2:1  220 страни  4.600  3.200
Број на прстени во котур

92.000, 62.000, 48.000, 33.000, 27.000, 22.000, 11.000, 8.300, 6.000, 4.600

mk_MKMacedonian

Внесете го вашиот клучен збор