Tel. +389 72 226 077
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.

Метални закачалки за календари

0,60 ден2,50 ден +18% ддв

Метални закачалки за календари

 

Должина  mm ЦЕНА денари/парче
 70 0,85
102 1,4
125 1,6
150 1,8
200 2,2
250 2,8
300 3,2
350 3,7
400 4,2
450 5,0

 

 

Избор

70 бела, 102 бела, 120 бела, 150 бела, 200 бела, 250 бела, 300 бела, 70 црна, 102 црна, 120 црна, 150 црна, 200 црна, 250 црна, 300 црна, 70 сребрена, 102 сребрена, 120 сребрена, 150 сребрена, 200 сребрена, 250 сребрена, 300 сребрена

mk_MKMacedonian

Внесете го вашиот клучен збор