Tel. +389 72 226 077
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.

Картони за коричење А4 230 гр – имитација на кожа (Leather)

200,00 ден500,00 ден +18% ддв

Картони за коричење А4 230 гр – имитација на кожа (Leather)

Големина Боја Дебелина Парчиња во кутија Цена денари/кутија  

 

 

A4  Ц1 портокалова  230гр  1/100  250
A4  Ц2 кафеава  230гр  1/100  250
A4  Ц3 црвена  230гр  1/100  250
A4  Ц4 жолта  230гр  1/100  250
A4  Ц5 крем  230гр  1/100  250
A4 Ц6 зелена 230гр 1/100  250
A4/A3  Ц7 бела  230гр  1/100  250/500
A4  Ц8 сина  230гр  1/100  250
A4  Ц9 свет.кафена  230гр  1/100  250
A4  Ц10 темно сина  230гр  1/100  250
A4  Ц11 црна  230гр  1/100  250
A4  Ц12 розова  230гр  1/100  250
А4 Ц13 сива  230гр  1/100  250
А4 Ц14 свет.зелена  230гр  1/100  250
ИЗБОР

Ц1, Ц2, Ц3, Ц4, Ц5, Ц6, Ц7/A3, Ц7/A4, Ц8, Ц9, Ц10, Ц11, Ц12, Ц13, Ц14

mk_MKMacedonian

Внесете го вашиот клучен збор