Тел. +389 72 226 077
0 Items - 0.00ден
0
  • No products in the cart.

SЈ-540 Хидрауличен ламинатор на ролни за ламинирање од ролна во ролна

800,800.00ден +18% ддв

Compare

Добра помош за ламинирање на етикети од ролн во ролна.

 Конфигурација

  1. Хромниот ваљак е опремен со систем со маслено загревање на вањакот
  2. Опремен е со поголем хромен вањак со што брзината е зголемена за два пати од обичните
  3. Систем на хидауличен притисок на предните валци кое гарантира одлична ламинација
  4. Пнеуматски систем на осовината на ролната за полесно ставање и вадење на ролната од осовината и попрецизно одмотување на ролната

 

Технички карактеристики:

модел SЈ-540
мак. шири. на хартија  540 мм
мак. брзина на ламинирањето 50 м/мин
мак. дебелина на хартијата од 80- 500 гр/м2
   
моќност 15 KW
 тежина 820 кг
 димензии 1350 х 1300 1550 мм
Цена во УСД + 18%ддв 14.000 УСД +18%ддв

Enter your keyword