Tel. +389 72 226 077
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.

AMD 8025, AMD 8025B, AMD 3025

125.840,00 ден257.400,00 ден +18% ддв

Технички карактеристики:

Модел AMD 8025 AMD 8025B AMD 3025
Максимална ширина на печатење со едно движење 57 мм 57 м 250 мм
Максимална должина на печатење со едно движење 250 мм 250 мм 300 мм
Начин на додавања-влез при печатењето сериски додавања едно додавање сериски додавања
Тип на позиционирање со рака со рака автоматски
Максимална дебелина на печатење 30 мм 30 мм 30 мм
Големина на рамно лежиште 360х530мм / 360х530мм
Резолуција за печатење 300×300 dpi 300x300dpi 300x300dpi
Интерфејс SD SD USB
Максимална брзина на печатење 50 mm/s 50 mm/s 50 mm/s
Работен век на главата на печатачот 150000 м 150000 м 150000 м
Работна температура 5℃-40℃ 5℃-40℃ 5℃-40℃
Напојување AC100-240V, 50/60Hz AC100-240V, 50/60Hz AC100-240V, 50/60Hz
Максимална потрошувачка 150 W 150 W 150 W
Софтверски оперативен систем Системски компјутер Windows (другите оперативни системи сè уште не се тестирани.)
Тип на фолија Секоја фолија за пренос на топлина, метална фолија, холограмска фолија, обоена фолија итн
Големина на машината Големина на пакување 590*530*330мм 620*620*460мм 670*670*460mm 590*530*330mm               620*620*460mm
Тежина Нето/ Бруто 20/28 кг 28/42 кг 25/36 кг
ЦЕНА 2.700 УСД + 18%ддв 2.700 УСД + 18%ддв 5.000 УСД + 18%ддв
Модел

9025, 9025B/B+, 3025

mk_MKMacedonian

Внесете го вашиот клучен збор